Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK

Om ClearSense

ClearSense är stolt Premium partner till Google och 2013 fick vi ta emot priset som snabbast växande nya partner vid Google Awards-eventet i Paris. ClearSense hjälper idag över 20 000 företag med deras marknadsföring. Vi erbjuder marknadsföring i digitala medier genom sökmotoroptimering, Google AdWords, hemsidesproduktion, mobilanpassning av hemsidor, sociala medier m.m.

Vår målsättning är att vara företagens mest lönsamma mediapartner och vi utvecklar ständigt våra tjänster för att kunna hjälpa våra kunder att synas bättre där deras potentiella kunder finns.

Vi värderar våra lokala samarbeten med Nyföretagarcentrum, Ung Företagsamhet, Företagarna och Svensk Handel högt. De utgör en kvalitetsstämpel som gör att du kan känna dig trygg med oss som leverantör. Säljarna hos oss på ClearSense utbildas fortlöpande för att de på bästa sätt ska kunna hjälpa dig att hitta rätt lösning och vi har experter som hjälper dig mot toppen.

ClearSense är sedan 1943 en effektiv marknadsföringskanal för svenska företag. Företaget ingår i FCR Media, ett av Europas ledande företag inom området lokalt sök. ClearSense har 150 anställda med huvudkontor i Halmstad.

linkedin
my newsdesk
facebook
clearsense.se